fbpx

Legyen neked is Bubbles mosodád!

Bubbles Szegeden is!

forrás: www.franchiseportal.hu

Május közepén adtunk hírt arról, hogy a Bubbles, az egyetlen önkiszolgáló rendszerben üzemelő mosodai franchise hálózathoz sikeresen csatlakozott az első egység Sopronban és Debrecenben is már elkezdődtek az üzlet kialakításával kapcsolatos munkálatok. Most pedig az ország déli része is csatlakozott a hálózathoz, hiszen Szegeden is hamarosan nyílhat a következő egység, az erről szóló szerződést a napokban írták alá.

Ezzel a lépéssel a vállalat  ismét közelebb került ahhoz a céljához, hogy az elkövetkező három-négy évben százra kívánja növelni egységei számát. Az intenzív terjeszkedést és az országos lefedettség kialakítását a cég Franchise Partnerek bevonásával tervezi megvalósítani, akiknek a vidéki üzletnyitások során meghatározó szerepet szán.

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van.

A Bubbles elsődleges célja, hogy eljusson a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokba, de lehetőséget lát a tíz – tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat tervei szerint 20-25 Franchise Partner bevonásával 50 mosodai egységet szeretne nyitni vidéki városokban.

 

A Bubbles önkiszolgáló mosodái – professzionális gépeikkel – Magyarországon egyedülálló módon kínálják szolgáltatásaikat. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők. Az üzletek teljesen automatizáltak, így a gépek programjainak vezérlése, a mosó- és egyéb adalékok adagolása és a fizetés is. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok kényelmes kanapékkal, gyereksarok, vagy az ingyenes wifi.

A Bubbles Franchise Partnerei a piacra már bevezetett márkanév mellett egy kidolgozott koncepciót és technológiát kapnak az innovatív és Magyarországon egyedülálló, jelentős növekedési potenciállal rendelkező üzlethez. A Bubbles a kezdetektől segíti Partnereit, az üzlethelység keresésétől és kialakításától egészen az üzemeltetésig.

A Bubbles-hoz már az elmúlt évek során is számos megkeresés érkezett az ország különböző területeiről, az együttműködés lehetőségét keresve. Most a vállalatnál elérkezettnek látják az időt a vidéki hálózat fejlesztésére, és úgy döntöttek, ezt részben franchise partnerek bevonásával valósítják meg.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne további információhoz jutni a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat franchise rendszerével kapcsolatban, érdeklődjön a franchise@bubbles.hu email-címen.

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!