fbpx

Legyen vendégünk egy gyors mosásra Sopronban!

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája! A Selmeci utcában kialakított, kulturált üzlethelyiségben gyorsan megszabadulhatunk a szennyestől, miközben jut idő egy kellemes csevegésre, kávéra vagy akár olvasásra is.
A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete.
– A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár többzsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása – mutatja a csillogó-villogó gépeket Megyeri Gábor vezérigazgató. Vállalkozása indításakor szeretett volna valami többet nyújtani egy egyszerű mosodánál, ezért a Bubbles helyiségei rögtön közösségi élményt is kínálnak. A gyereksarokban a kicsik játszhatnak, míg anya vagy apa beszélget, kávézgat vagy olvasgat, a jó barátok összehangolhatják e háztartási feladat elintézésének időpontját, így az máris kellemes időtöltéssé válik. Kényelmes kanapékon ülve lehet megvárni, amíg a gépek mosnak, szárítanak.
– Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben – ismerteti a berendezéseket Megyeri Gábor.
S hogy mindez mennyibe kerül? A tizenhat kiló szennyest fél óra alatt tisztára varázsoló gép 1.380 forintért, a tizenegy kilós 1.000 forintért indul. Minden ki van írva logikusan és érthetően, annak is nyilvánvaló a használat módja, aki még sosem látott közösségi mosodát. A szárítógépek is végeznek fél óra alatt, ráadásul az üzlet éjjel is nyitva tart!
Horváth István testvérével vágott a vállalkozásba, és lett a Bubbles első franchise-partnere.

– A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna – mondja az eredetileg informatikus Horváth István, elégedetten nézve végig a valóban igényes mosodán.

A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, hiszen a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit. A győri mosoda a Harmónia üzletházban található, az odalátogatók csakúgy mint Sopronban, ott is megtapasztalhatják a közösségi mosás élményét.

Jó mosást!

forrás: http://www.kisalfold.hu/pr/legyen_vendegunk_egy_gyors_mosasra_sopronban_x/2484416/

Rólunk

A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. 

Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő 1 óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani. Mindezt magadtól, személyzet nélkül – és a mosószert és öblítőt is mi adjuk.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj első kézből legújabb akcióinkról!

Iratkozz fel!

Ne maradj le a legújabb akciókról!