Eng

Legyen vendégünk egy gyors mosásra Sopronban!

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája! A Selmeci utcában kialakított, kulturált üzlethelyiségben gyorsan megszabadulhatunk a szennyestől, miközben jut idő egy kellemes csevegésre, kávéra vagy akár olvasásra is.
 
A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete. 
 
 
– A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár többzsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása – mutatja a csillogó-villogó gépeket Megyeri Gábor vezérigazgató. Vállalkozása indításakor szeretett volna valami többet nyújtani egy egyszerű mosodánál, ezért a Bubbles helyiségei rögtön közösségi élményt is kínálnak. A gyereksarokban a kicsik játszhatnak, míg anya vagy apa beszélget, kávézgat vagy olvasgat, a jó barátok összehangolhatják e háztartási feladat elintézésének időpontját, így az máris kellemes időtöltéssé válik. Kényelmes kanapékon ülve lehet megvárni, amíg a gépek mosnak, szárítanak. 
 
– Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben – ismerteti a berendezéseket Megyeri Gábor. 

 
S hogy mindez mennyibe kerül? A tizenhat kiló szennyest fél óra alatt tisztára varázsoló gép 1.380 forintért, a tizenegy kilós 1.000 forintért indul. Minden ki van írva logikusan és érthetően, annak is nyilvánvaló a használat módja, aki még sosem látott közösségi mosodát. A szárítógépek is végeznek fél óra alatt, ráadásul az üzlet éjjel is nyitva tart! 
 
 
 Horváth István testvérével vágott a vállalkozásba, és lett a Bubbles első franchise-partnere. 

– A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna – mondja az eredetileg informatikus Horváth István, elégedetten nézve végig a valóban igényes mosodán.
 
 
A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, hiszen a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit. A győri mosoda a Harmónia üzletházban található, az odalátogatók csakúgy mint Sopronban, ott is megtapasztalhatják a közösségi mosás élményét.  

Jó mosást!
 
forrás: http://www.kisalfold.hu/pr/legyen_vendegunk_egy_gyors_mosasra_sopronban_x/2484416/
 
Hozzászólások lezárva