Eng

Mosás

11 kg-os dupla és 16 kg-os mosógépek állnak a rendelkezésedre.

Ez azt jelenti, hogy a megszokott otthoni ruhamennyiség körülbelül dupláját vagy akár tripláját tudod egyszerre kimosni. Az CHRISTEYNS mosó- és öblítőszerekről is mi gondoskodunk, amelyeket a rendszer automatikusan adagol a ruha mennyiségének és a program típusának megfelelően.

Gépeink minden mosási programhoz a textil-kímélő fertőtlenítőt és semlegesítőt is adagolnak. A professzionális technológiának köszönhetően, a mosási idő rövidebb, mint az otthon megszokott programok, akár 30 perc alatt elkészül a mosás.

Amit moshatsz: hétköznapi (színes és fehér) ruhákat, ágyneműket, törölközőket, függönyöket, huzatokat, takarókat, plédeket, párnákat.

Amit kifejezetten nem javaslunk gépeinkben kimosni: állatszőrös textilek, gumis aljú kádkilépők, pelenkák, rongyszőnyegek.

A mosógépek nem rendelkeznek külön szárítási funkcióval - amennyiben szárítanál, a kimosott, tiszta ruhákat át kell pakolni a szárítógépbe.

Választható programok:

 • 60 °C
 • 40 °C
 • 40 °C
 • 30 °C
 • 35 °C
Árlista

Szárítás

Szárítási programjaink 37 perc hosszúak. A szárítandó textiltől függően, többféle hőfokozat közül választhatsz.

16 kg-os dupla és 25 kg-os tripla kapacitású szárítógépek gondoskodnak a tökéletes végeredményről. A szárítógépek 16 kg vagy 25 kg vizes textíliát tudnak egyszerre megszárítani.

Ne feledd, hogy a vizes holminak nagyobb a súlya, mint a száraz ruháknak, többek között ezért is nagyobb befogadóképességűek a szárítógépeink a mosógépeinknél. Fontos, hogy - többek között - a töltöttségtől és a ruha anyagától is függ a szárítás hatékonysága, azt viszont garantáljuk, hogy 37 percig fogják a szárítani a ruháidat a gépeink.

A végeredmény pedig kevesebb vasalás és puha tapintás.

Választható programok:

 • 65 °C
 • 70 °C
 • 75 °C
 • 80 °C
 • 85 °C
 • 90 °C
Árlista

Fizető automata

A mosás és szárítás fizetése az üzletekben a központi fizetőautomatán keresztül történik (BLPS).

Az automata, fizetéshez csak forintot fogad el. Fém- illetve papírpénzt (500, 1000, 2000 címleteket) egyaránt elfogad, szükség esetén visszaad.
Jelenleg a Bubbles hálózat szinte minden üzletében tudsz már bankkártyával is fizetni! Üzleteink listáját ITT tekintheted meg. 
Törzsvásárlóként előre is feltöltheted egyenleged a My.bubbles felületén vagy a fizetőautomatán keresztül. 

A gép minden tranzakcióról nyugtát ad.

Ha számlára van szükséged:
- törzsvásárlóként számláidat egyszerűen letöltheted a My.bubbles felületén keresztül.
- Ha még nem vagy törzsvásárlónk, a nyugtákat kérjük küldd el a cégadatokkal együtt a szamla@bubbles.hu címre. A számlát e-számla formátumban küldjük az email címedre.

Figyelem! 30 napnál régebbi tételekről nem áll módunkban számlát kiállítani.

Törzsvásárlói program

A Bubbles Törzsvásárlói program  segítségével egyszerűen és mindig jelentősen kedvezményes áron veheted igénybe szolgáltatásainkat. Ezenkívül sok más egyéb kényelmi szolgáltatás is elérhetővé válik számodra akár egyetlen kattintással!

Hogyan lehetsz Bubbles törzsvásárló?
Ahhoz, hogy Bubbles törzsvásárlóvá válj, semmi egyebet nem kell tenned, mint egyszerűen regisztrálnod bármelyik üzletünkben a fizetőautomatán keresztül vagy a My.Bubbles menüpont alatt!

A regisztráció során a rendszer egy belépési azonosítót és egy PIN kódot generál. Ezeket érdemes megjegyezni, hiszen ezekkel tudsz majd Bubbles fiókodba gyorsan és kényelmesen bárhonnan online belépni, illetve az üzleteinkben is így tudod elérni egyenleged a fizetőautomatánál. 

Mi a teendőd, ha esetleg elfelejted a PIN Kódod?
Küldj egy emailt a regisztrált email fiókodról az info@bubbles.hu email címre, és újra elküldjük Neked a PIN kódodat.

Milyen egyéb előnyöket élvezhetsz a Bubbles törzsvásárlói programnak köszönhetően?
- Törzsvásárlóként szolgáltatásainkat mindig jóval kedvezőbb áron veheted igénybe. Részletes árlistánkat megtekintheted ITT.  
- A My.Bubbles felületen keresztül egyenlegedet online bármikor, bárhonnan egyszerűen bankkártyáról feltöltheted, így nem szükséges pénzt vinni magaddal mosáskor. 
- A My.Bubbles felületen keresztül egyszerűen, online letöltheted számláidat. Figyelem! 30 napnál régebbi tételekről nem áll módunkban számlát kiállítani.
- A My.Bubbles egyenleged lehetővé teszi számodra, hogy bámikor megtekintsd üzleteink gépfoglaltságát. 
- A My.Bubbles-n elindult a Bubbles gépfoglalási rendszere. Egyelőre még csak BETA verzióban, de a teljes hálózat gépparkjának bevonásával.
Próbáld, teszteld Te is! Külön gépfoglalási díj nincs! A mosás-szárítás ára a gépek indításakor kerül rendezésre a szokásos formában.

FIGYELEM: abban az esetben, ha nincs elég összeg a számládon a mosáshoz vagy szárításhoz, a rendszer ugyanúgy a teljes törzsvásárlói árat kéri be. Ilyen esetben érdemes mosás előtt a my.bubbles-n vagy a fizetőautomata "Egyenlegfeltöltés" menüpontja alatt megfelelően kiegészíteni vagy feltölteni az egyenleged.
 Az esetleges visszajárót a gép automatikusan az egyenlegedre írja jóvá!