Eng

 
Moss ruhát teregetés nélkül! 

 - Spórolj időt magadnak és intézd el a ruhák és lakástextilek mosását és szárítását mindössze 1 óra alatt


Ha neked is eleged van abból, hogy: 
 - az otthoni szennyeshalom kimosása hosszú órákba telik
 - ezer éve szeretnéd kimosni a nagyobb, nehezebben mosható textileket, mint pl. függönyök, ágytakarók, párnák, huzatok
 - a teregetés miatt állandóan megfájdul a derekad
 - a száradó ruhák miatt a lakásban egy tűt sem tudsz leejteni...

...akkor van egy jó hírünk számodra: mivel mi is sokszor szembesültünk ezekkel a problémákkal, létrehoztunk egy olyan mosodát, ahol egyszerűen, gyorsan, barátságos környezetben tudod elvégezni a mosást és szárítást.

Mi a Bubbles-nél abban hiszünk, hogy a mosással járó házimunkának nem kell kínkeservesnek lennie.

A Bubbles mosodák teljesen önkiszolgáló módban működnek, így a saját igényeidre szabva használatod őket. Nagyméretű, 11 kg és 16 kg-os mosógépeinkben az otthoni ruhaadag akár tripláját is kimoshatod mindössze 30 perc alatt. A szárítógépek programja pedig 37 perc alatt végez, így értékes időt spórolhatsz meg magadnak és a lakástextíliák tisztítására is kézenfekvő megoldást találhatsz.

Mindeközben azzal töltheted az időt, amivel leginkább szeretnéd:
 - Ha lazítanál, nyújtózz el kanapéinkon, vagy igyál egy kávét az automatáinkból
 - Ha a gyerekkel jönnél, játsszatok az erre kialakított gyereksarokban
 - Ha dolgoznál, az üzleteinkben található wifivel el tudod intézni a tennivalóid
 - Ha társaságban töltenétek az időt, kényelmesen cseveghettek, amíg a gépek dolgoznak

Háttér
A Bubbles International Zrt. egy magyar tulajdonú vállalkozás. 2011-ben nyitottuk meg Magyarország első non-stop önkiszolgáló mosodáját. Célunk, hogy meghonosítsuk, és népszerűvé tegyük a közösségi mosást, egy olyan kényelmes és profi környezetben, ahol a háztartási munka is élmény lehet. Cégünk stabil pénzügyi és professzionális hátterét a Venturio 2013 Kockázati Tőkealap, a Wallis csoport tagja biztosítja.

Technológia
Gépeink a legmodernebb, számítógép-vezérelt Renzacci ipari mosó- és szárítógépek, amelyek ötvözik a professzionális tisztítószalonok által nyújtott minőséget az egyszerű kezelhetőséggel. Kedvenc ruháidat a kiváló Christeyns (www.christeyns.com) mosó- és fertőtlenítőszerekkel mossuk, melyeknek adagolása automatikusan történik a kiválasztott programnak megfelelően, biztosítva, hogy mindig a megfelelő mennyiség kerüljön felhasználásra. Az ipari technológiának köszönhetően a mosási időtartam jelentősen lerövidül az otthon megszokotthoz képest.

Környezetbarát
A professzionális technológiának és nagy kapacitású gépeknek köszönhetően, a mosási idő lerövidül, ami kevesebb energiafogyasztást, gazdaságosabb víz- és mosószer felhasználást tesz lehetővé, ezáltal kíméljük a környezetünket. Az ipari mosószerek kontrollált használata is jelentősen csökkenti a környezetterhelést, így amellett, hogy magadat kíméled, a környezetért is jót teszel.